Završnica

Osijek, BIOS Poduzetnički inkubator · 20.05.2023. · 12:00

Skrolaj za sve informacije.

Konačna rang lista za ZUM 5 je objavljena.

Upoznaj natjecatelje


Komunikacijske kategorijeOriginalni istraživački radovi


Upad slobodan. Vidimo se.

Dođi na Završnicu i uživaj u nastupima najboljih mladih komunikatora znanosti. Ulaz je slobodan i ne naplaćuje se.

J. J. Strossmayera 341, Osijek. Dvadesetog petog. Točno u podne.


Pridruži nam se na Završnici, 20.05.2023. u 12:00 u dvorani tvrtke BIOS Poduzetnički inkubator na adresi J. J. Strossmayera 341, Osijek. Početak programa Završnice bit će u kasnim prijepodnevnim satima, a točno ćemo vrijeme objaviti uskoro. Ulaz je slobodan.


You know the rules, and so do I


Završnica je otvorena za javnost, ali nije otvorena za svakakvo ponašanje. Ulaskom na Završnicu pristaješ na to da budeš na snimkama (jer ćemo ju snimati) i daješ nam obećanje da ćeš nas (ljude s akreditacijom Organizacije natjecanja) slušati. Moraš se ponašati pristojno ne ometati natjecatelje u nastupu, ne smiješ koristiti blic ako slikaš ili snimaš, niti unositi hranu. Ako bude problema, smijemo te zamoliti da napustiš Završnicu, ali molimo te da do toga ne dođe.

Nikako me u Osijeku, a želim gledati Završnicu.


Možeš pratiti Završnicu pomoću livestreama ispod ili direktno na YouTubeu: https://www.youtube.com/watch?v=DZLlKyzORrc.

Informacije za natjecatelje


Dragi natjecatelji i mentori, organizacija natjecanja u mogućnosti je financirati i organizirati prijevoz za vas – natjecatelje i mentore – ali ne i smještaj u slučaju želje za noćenjem. Očekujemo da će program Završnice trajati oko četiri sata, što znači da je povratno putovanje moguće u jednom danu. Također, tokom Završnice, bit će organizirana zakuska za natjecatelje i mentore. Za detalje javit ćemo vam se osobno preko maila kojim ste se prijavili, u idućih nekoliko dana. U slučaju dodatnih pitanja obratite se na natjecanje@znanstvenikumeni.org. Vidimo se u Završnici!